Skip to main content

RECREATIEWONINGEN

Types van 2- tot 8-persoons

Het park kent een uitgebreid aanbod van recreatiewoningen in diverse soorten en maten. Van 2- tot 8-persoons woningen en van ruime recreatievilla’s tot aan intieme Lodges en Tiny Houses. De recreatiewoningen staan op ruime kavels en beschikken over een hoge mate van comfort. Het gebruik van hoge raampartijen garanderen een optimaal contact met de tuin, de natuur en de zon komen bijna letterlijk binnenvallen.

Duurzaamheid duurt het langst.

Ruimte, comfort en duurzaamheid. De in totaal zes verschillende woningtypes zijn hoogwaardig afgewerkt en gebouwd met respect voor de natuur volgens de meest actuele duurzaamheidsnormen. Zo is elke woning circulair gebouwd, dé maniervan bouwen voor een groene toekomst. Dat geeft relaxen in het groen een hele nieuwe dimensie.

Om het binnen behaaglijk te houden en te kunnen voldoen aan uw energievraag zijn de woningen geïsoleerd volgens de hoogste isolatiewaarden. Alle woningen zijn ‘full electric’ oftewel gasloos. Zo is het in elke woning nét wat meer genieten van vloerverwarming en airconditioning. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Alle woningen voldoen aan de nieuwste BENG-normen, een resultaat waar we best een beetje trots op zijn.

CONTACT

Verkoop & informatie:

Leisure for Life

Ontwikkelaar:

FIRE Boschmolenplas B.V.

Verhuur & beheer:

Oasis Resorts

Snel contact:

+31(0)85 076 90 46

Parkadres:

Buitenhof Boschmolenplas
T.h.v. Schutteheide 43
Heel (Nederland)

Meer info nodig, of een afspraak maken?

Laat u vrijblijvend informeren. Bel voor een afspraak met  +31(0)85 076 90 46 of laat hieronder uw gegevens achter, en kies gelijk een of twee voorkeursdata voor een afspraak. Dit is niet bindend. Wij nemen contact met u op om een definitieve datum vast te stellen.

© 2024 LEISURE FOR LIFE