Skip to main content

Verhuur en beheer

Bij Buitenhof Boschmolenplas heeft u geen verhuurverplichting, dus naast een investering voor een stukje rendement, kunt u vooral zelf gaan genieten van uw vakantiewoning. Is dat geen heerlijk gevoel?

De woningen worden compleet opgeleverd met tuin, oprit en terras. Ook hier zijn weer meerderde opties mogelijk om uw recreatiewoning nog meer af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een (groene) afscheiding van uw tuin.

Als woningeigenaar bent u automatisch lid van de, wettelijk verplichte, VVE. Het beheer laten wij over aan gekwalificeerde professionals, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Voor de verkoop en ontwikkeling van het park tekent Leisure for LIfe. Het beheer en eventuele verhuur van de woningen gaat via Oasis Resorts, al jaren een gekende partner op het gebied van luxe recreatieprojecten. Samen zullen zij zorgdragen voor een uniek park op een buitengewone locatie. Alles wordt tot in de puntjes geregeld voor u, waarbij de focus ligt op volledige ontzorging op hoogstaand niveau.