PLATTEGROND

EXCELLENT 4 PERSOONS

klik op de afbeelding voor een vergroting

INTERIEUR

Modern en stijlvol

  • Zeer ruime living met enkele terrasdeur
  • Open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur
  • Luxe badkamer met douche en wastafel
  • Separaat toilet
  • Twee comfortabele slaapkamers, waarvan één ruime masterbedroom met terrasdeur
  • Vloer voorzien van PVC
  • Keyless elektronisch slot
TOEKOMSTBESTENDIG

Duurzame kwaliteit

Circulair gebouwd, full electric (gasloos), voorzien van vloerverwarming, lucht/water warmtepomp, airco, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde,LED Verlichting, kunststof kozijnen met HR +++ glas, BENG (bijna energie neutraal).

Mogelijke opties:
Interieurpakket ‘Comfort’ of ‘Luxe’

IETS TOEVOEGEN?

KEUZE TE OVER

Of u nu kiest voor een Lodge, een Tiny House of voor het royale Farmhouse, iedere recreatiewoning in Buitenhof Boschmolenplas is indien gewenst uit te breiden met diverse opties en verschillende interieurpakketten.

Wellicht denkt u aan een hottub of een weldadige sunshower als extra toevoeging, of anders een pergola of buitenkeuken op uw terras?

Het kan allemaal!

INTERIEURPAKKETTEN

Geïnspireerd op de natuurrijke omgeving

Wilt u investeren om aantrekkelijke huurinkomsten te genereren, dan heeft u de keuze uit twee interieurpakketten: ‘Comfort’ en ‘Luxe’.

Ze zijn geïnspireerd op de natuurrijke omgeving. Beide pakketten zijn smaakvol, stijlvol en met de grootste zorg samengesteld. Precies wat u van een luxe recreatiewoning mag verwachten.

Investeert u in een tweede woning voor eigen gebruik, dan kunt u naast de complete interieurpakketten ook ervoor kiezen om uw recreatiewoning geheel naar eigen wens in te richten. Wij gaan graag met u in gesprek over uw ideeën en wensen met als doel om u compleet te ontzorgen.

Meer over de omgeving