Skip to main content

Ontdek het park

Midden in het bekende Limburgse groen en in een omgeving vol prachtige waterpartijen vindt u een hoogwaardig vakantiepark met vrijstaande recreatiewoningen op kavels die we zonder uitzondering riant kunnen noemen.

Deze toplocatie nodigt uit tot ultiem ontspannen en puur genot. Een wandeling door de lommerijke paden van het park of langs de buitengewoon mooie Boschmolenplas zorgt ervoor dat u direct in de relaxmodus staat. Dit is de plek waar u kunt onthaasten. De plek waar u met vrienden of familie kunt genieten van rust, ruimte en natuur. Maar ook van de luxe en het comfort van uw eigen recreatiewoning, helemaal ingericht naar uw wensen. En mocht u er voor kiezen om uw recreatiewoning te verhuren dan profiteert u ook nog van een aantrekkelijk rendement uit de verhuuropbrengsten. U heeft dan de keuze uit verschillende interieurpakketten zoals ‘Comfort’ of ‘Luxe’.

Om u in de toekomst blijvend te kunnen laten genieten van het natuurschoon zijn alle vakantie-woningen volgens de meest actuele duurzaam-heidsnormen gebouwd en voldoen ze aan de nieuwste BENG-normen.

Wandeling over het park

Een verblijf bij Buitenhof Boschmolenplas staat voor ongelimiteerd genieten, het park beschikt dan ook over een divers aanbod aan voorzieningen. Het zal u aan niets ontbreken!

De receptie in het entreegebouw vormt het centrale punt waar u met al uw vragen terecht kunt. Verder vindt u hier een kleine supermarkt voor de verse dagelijkse boodschappen en natuurlijk een horecagelegenheid waar het zowel binnen als buiten op het terras heerlijk vertoeven is.

Sportief?

Vooral de watersportliefhebber kan zijn hart ophalen, de (eigen) recreatieplas biedt de mogelijkheid om te zwemmen, te surfen of heerlijk ontspannen te suppen. Voor de kleinste gasten is er een heus splashpark, hier kan het kroost naar hartelust, en veilig, spelen in het water.

Nog meer sporten? Dan biedt het moderne multicourt een uitkomst, op een kleiner oppervlak kunnen diverse activiteiten ontplooid worden. Denk hierbij aan de vele balsporten of andere spelactiviteiten. Het hele park beschikt over een supersnelle internetverbinding via glasvezel.

Ongelimiteerd genieten

Na het bewegen op het land of in het water is het tijd voor een ontspannen drankje en hapje bij de beachclub op het dagstrand. Hier kunt u zich laven aan al het goeds dat deze streek te bieden heeft. Een mooie afsluiter van een heerlijke dag.